Welkom
Welkom op deze ZGG-junior website!

Kijk op 

www.zggjunior.nl/paulus

voor de bouwplaat van het

spaarpotje!

Welkom

 

Het betrekken van kinderen op zending in het algemeen is en blijft een uitdaging voor ouders, leerkrachten en clubleiders. Daarom is op deze website ook een apart gedeelte voor u ingericht.

 

Vragen of opmerkingen zijn hartelijk welkom, evenals suggesties om deze pagina's te verbeteren en aan te vullen. Mail naar info@zggjunior.nl of bel 0348-489950. U kunt vragen naar Steven Baan of Just van Toor.

Zendingswerk dichtbij met leskisten

 

In groep 1 en 2 werken over de zending met de leskisten van de ZGG? Is dat niet te moeilijk? Juist dankzij de leskisten van de ZGG hebben we vijf weken over de zending en over Papua mogen werken. De leskisten zitten vol met nieuwe, ontdekkende en concrete materialen waar de kinderen, ook kleuters (!), belangstelling voor hebben en die iedere keer weer een aanknopingspunt geven voor een gesprek.
 

Zending ver weg? De kinderen en mensen in zendingsgebieden hebben hetzelfde nodig als wij. Of…voor de kinderen omgedraaid, zij hebben hetzelfde nodig als die mensen die zo heel ver hier vandaan wonen. Dat komt zo aan de orde tijdens het werken over de zending. Dan is er gebed nodig voor de zending, maar ook voor de kinderen zelf. Daar zit dan geen verschil tussen. Het zou groot zijn wanneer de kinderen ook veel van dit thema mogen leren. Vooral wat een voorrecht het is dat zij mogen opgroeien in een gezin waarin de Bijbel, het Woord van de Heere mag open gaan. En als er toch eens een verlangen geboren zou mogen worden in hun jonge hart voor de zending?

- Petra de Visser en Bertie Driesse, leerkrachten groep 1 en 2
Jhr. W. Versluijsschool te Aagtekerke

 

(bekijk de foto's van deze en andere projecten op de fotopagina of lees meer praktijkverhalen)

Uitnodigen spreker

 

Onze voorlichters komen graag bij u op school langs om een presentatie te geven. Dit kan aan het begin van het schoolseizoen, als aftrap van een actie of een andere gelegenheid...

 

Maak kennis met onze voorlichters.


Neem gerust contact met ons op, we helpen graag!

ZGG Junior | Postbus 232 | 3440 AE Woerden | Tel. 0348-489950 | E-mail info@zggjunior.nl