Welkom
Welkom op deze ZGG-junior website!

Kijk op 

www.zggjunior.nl/paulus

voor de bouwplaat van het

spaarpotje!

Uitnodigen spreker

 

Zendingswerk kan heel dicht bij kinderen gebracht worden. U kunt dit als leerkracht natuurlijk zelf doen. Op deze website is genoeg materiaal te vinden. Maar we komen ook graag bij u langs. Onze voorlichters kennen de zendingsvelden en op die manier kan het leven 'overzee' en het zendingswerk door hen op een levendige manier aan het hart van kinderen gelegd worden.

 

Zendingswerk is geen hobby van mensen. Het is een blijvende opdracht van de Heere om anderen de Goede Boodschap te vertellen. En onze taak in Nederland is om kinderen, jongeren en ouderen op het zendingswerk te betrekken. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. We komen graag langs voor de aftrap van een actie, de start van een projectweek of als afsluiting van het schoolseizoen.

Onze voorlichters

 

  

Hallo, ik ben Just en voorlichter bij ZGG. Na bijna alle zendingsvelden bezocht te hebben, kan ik het zendingswerk dichtbij brengen.

    

Mijn naam is Anneke. Graag kom ik bij u langs op school om wat te vertellen over zending in het algemeen of over een specifiek zendingsveld.

 

    

En mijn naam is (ook) Anneke. Ik kom graag in de klas of op de kinderclub een presentatie geven over het werk van ZGG.

 


We komen graag op school een presentatie geven!

ZGG Junior | Postbus 232 | 3440 AE Woerden | Tel. 0348-489950 | E-mail info@zggjunior.nl